Krievijas prezidenta Vladimira Putina runasvīra Dmitrija Peskova vārds vēl nesen tika locīts saistībā ar uz viņa rokas pamanīto 600 000 eiro vērto pulksteni, bet tagad izskanējušas ziņas, ka viņš Vidusjūrā savā medusmēnesī atpūties uz luksusa jahtas.

Par Peskova un viņa jaunās sievas Tatjanas Navkas atpūtu uz jahtas "Maltese Falcon" paziņoja Krievijas opozicionārs Aleskejs Navaļnijs. Šī peldlīdzekļa īre nedēļai maksājot 385 000 eiro.

88 metrus garais peldlīdzeklis, kurš būvēts 2006. gadā, ir "jaunas klases jahta ar revolucionāru buru sistēmu", teikts "Maltese Falcon" interneta vietnē. Tā ir viena no greznākajām šobrīd tirgū pieejamām atpūtas jahtām.

Jahtā ir sešas viesu kajītes un pieejams plašs atpūtas piederumu klāsts, piemēram, motorlaivas, ūdens motocikli, vindsērfinga dēļi, kajaki, veikbords, makšķerēšanas, niršanas un snorkelēšanas piederumi.

Pats Peskovs Navaļnija blogā publicēto informāciju par jahtas īri noliedzis, norādot, ka atrodas viesnīcā Sicīlijā. Tikmēr blogā publicētajā jahtas maršrutā redzams, ka tā pabijusi arī Sicīlijas piekrastē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!