Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Kanādā uz aizdomu pamata par sērijveida slepkavošanu Toronto geju rajonā šomēnes aizturēts 66 gadus vecs dārzu arhitekts Brū Makarturs, ziņo portāls "Sky News".

Līdz šim atrastas piecu noslepkavotu vīriešu mirstīgās atliekas, bet izmeklēšana turpinās, lai noskaidrotu, vai upuru skaits nav lielāks. Visi mirušie bijuši Makartura klienti.

Janvāra sākumā viņš aizturēts uz aizdomu pamata par divu cilvēku slepkavību, bet kopš tā laika policija uzgājusi vēl trīs vīriešu mirstīgās atliekas. Visi līķi bijuši paslēpti pašu dārzos, kuros Makarturs bija strādājis.

Policija uzsākusi vēl aptuveni 30 dārznieka klientu īpašumu pārbaudi. Līdz šim uzietas vairākas cilvēku ķermeņu daļas, bet vēl tiek veiktas DNS analīzes, lai noskaidrotu, vai tās pieder kādam no jau atrastajiem pieciem upuriem vai citiem.

Izmeklētājs Henks Idsinga medijiem skaidro, ka pastāvot aizdomas, ka teritorijās, kurās pašlaik notiek izmeklēšana, varētu atrast vēl vairāku cilvēku mirstīgās atliekas. "Viņš varētu būt sērijveida slepkava, kurš labi slēpis nozieguma pēdas. Mums ir jāatrod upuri un jānoskaidro viņu identitāte, lai informētu upuru ģimenes," viņš paziņojis.

Upuri un viena no nozieguma vietām:


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!