Foto: AFP/Scanpix/LETA

Indijas austrumos esošajā Džhārkhandas štatā izvarota un aizdedzināta vēl viena meitene, atsaucoties uz policijas sacīto, pirmdien ziņo britu raidsabiedrība BBC.

17 gadus vecā meitene guvusi pirmās pakāpes apdegumus, kā arī joprojām slimnīcā cīnās par savu dzīvību. Kā BBC atklājis policijas pārstāvis, meitene guvusi 95% ķermeņa apdegumus.

Uzbrucējs gaidījis, kad meitene būs viena pati mājās, ielauzies ēkā, kā arī pirms aizdedzināšanas viņu izvarojis, norāda policija. Dzirdot meitenes kliedzienus, palīgā steiguši kaimiņi, kuri meiteni aizveduši uz slimnīcu.

Likumsargi aizturējuši 19 gadus vecu vīrieti, kurš dzīvojis tajā pašā apkaimē, kur 17 gadus vecā meitene.

Par notikušo policija aizturējusi vietējo iedzīvotāju. Pagaidām likumsargi uzskata, ka abu meiteņu izvarošana un aizdedzināšana nav savstarpēji saistīta.

Jau ziņots, ka policija pirms dažām dienām Indijā arestējusi galveno aizdomās turēto par 16 gadus vecas meitenes grupveida izvarošanu un noslepkavošanu. Uzbrucēji meiteni sadedzinājuši dzīvu, jo jaunietes vecāki ciema vecākajiem sūdzējušies par varmāku nodarījumu.

Likumsargi skaidro, ka ciema vecākie apsūdzētajiem izvarotājiem likuši veikt 100 vēderpreses vingrinājumus, kā arī samaksāt 50 tūkstošu rūpiju (ap 620 eiro) sodu par savu nodarījumu.

Tas varmākas tik ļoti sadusmojis, ka viņi piekāvuši izvarotās meitenes vecākus, bet viņu meitu sadedzinājuši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!