Foto: RIA Novosti/Scanpix
Līdz sešiem cilvēkiem pieaudzis trešdien birojā Maskavā jurista Dmitrija Vinogradova sarīkotajā apšaudē bojāgājušo skaits. Slimnīcā miris incidentā smagi ievainots vīrietis, atsaucoties uz amatpersonām, vēsta aģentūra „Itar-Tass”.

Jau vēstīts, ka jurists Dmitrijs Vinogradovs trešdienas rītā farmācijas firmas birojā Maskavā nošāvis piecus un ievainojis vēl divus cilvēkus. Incidents noticis ap desmitiem rītā pēc vietējā laika, kad uzņēmuma darbinieki ieradās darbā. Uzbrucējs abās rokās esot paņēmis karabīnes un šāvis pa kolēģiem, kuri sēdēja savās darbavietās. Šāvēju notikuma vietā aizturējuši drošības dienesta darbinieki.

No ievainojumiem notikuma vietā mira trīs vīrieši un divas sievietes. Vēl divi cilvēki ar šautām brūcēm nogādāti slimnīcā.

30 gadu vecais Vinogradovs izmeklētājiem pastāstījis, ka iemīlējies savā kolēģē, kura uz vīrieša jūtām nav atbildējusi ar to pašu, aģentūrai „RIA Novosti” pastāstījis kāds vārdā nenosaukts avots. Vinogradovs nelaimīgās mīlestības dēļ piecas diennaktis esot dzēris, bet sestajā dienā ieradies birojā ar karabīnēm „Saiga” un „Benelli”, un sācis šaut.

Dažas stundas pirms traģēdija Vinogradovs savā profilā kādā sociālajā tīklā publicējis paziņojumu. Tajā teikts, ka dabiskā atlase „gandrīz ir pārstājusi darboties” un ka „Zemes izturības rezerves ir izsmeltas”, jo planētas iedzīvotāju skaits ir mērāms miljardos.

Tāpat jaunais jurists norādījis, ka neieredz sabiedrību un uzskata dzīvi par bezjēdzīgu. Vienīgais veids kā „attaisnot” savu eksistenci un padarīt pasauli labāku ir nogalināt pēc iesējas vairāk cilvēku, sociālajā tīklā atklājis vīrietis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!