Foto: Šerifa departaments

ASV štatā Kalifornijā likumsargi arestējuši kādu sievieti un vīrieti, kas savā mājā pieķēdētus un ārkārtīgi sliktos apstākļos turējuši 13 savus bērnus, vēsta CNN.

Kā ziņo reģionālais medijs "Press Enterprise", svētdien 17 gadus veca meitene izbēgusi no mājas un piezvanījusi operatīvajiem dienestiem. Viņa operatoram apgalvojusi, ka 12 viņas brāļi un māsas tiek turēti ieslodzījumā.

Pēc likumsargu stāstītā, 17 gadus vecā meitene izskatījusies aptuveni 10 gadus veca. Viņas norādītajā mājā atrasti vēl 12 cilvēki, kas visi mituši ļoti tumšā, netīrā un smirdīgā telpā un bijuši pieķēdēti pie gultām.

Lai gan sākotnēji vietējā šerifa departamenta pārstāvji bijuši pārliecināti, ka visi atrastie gūstekņi ir bērni, izrādījies, ka septiņi no viņiem ir pilngadīgie vecumā no 18 līdz 29 gadiem. Jaunākajam atrastajam bērnam ir divi gadi.

"Upuri izskatījās izbadējušies un ļoti netīri," paziņojumā atklāj likumsargi. Viņi pabaroti un nogādāti slimnīcā. Savukārt abi vecāki - Deivids Ellens Turpins un Luīza Anna Turpina - aizdomās par spīdzināšanu un bērnu apdraudēšanu arestēti. Viņu izpirkuma nauda noteikta deviņu miljonu ASV dolāru apmērā katram.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!