Foto: AP/Scanpix
Dažas dienas pēc tam, kad Kannās no prestižās "Carlton" viesnīcas tika nozagtas 103 miljonus eiro (vairāk nekā 70 miljoni latu) vērtas dārglietas, šajā kūrortpilsētā notikusi vēl viena iespaidīga zādzība, vēsta raidsabiedrība BBC.

Bruņoti vīrieša apzaguši kādu luksus pulksteņu veikalu. Divi vīrieši, piedraudot veikala darbiniekiem ar granātu un ieroci, nolaupījuši desmitiem dārgu pulksteņu. Aģentūra AFP vēsta, ka to vērtība pagaidām nav aprēķināta.

BBC atgādina, ka svētdien, 28.jūlijā, notikusī dārglietu zādzība bija viena no lielākajām jaunās Eiropas vēsturē. Savukārt trešdien, 31.jūlijā, laupīšana notikusi veikalā "Kronometry", kas atrodas pie Festivāla pils, kurā parasti tiek rīkots ikgadējais slavenais kino festivāls.

Vīrieši cepurēs un saulesbrillēs, kuru izskats atgādināja tūristus, iegāja veikalā, rokās turot granātas un ieročus. Laupīšanas laikā gan ieroči netika likti lietā.

Franču Rivjēra pēdējā laikā vairākkārt cietusi zagļu uzbrukumos. Šogad, Kannu kino festivāla laikā notika divas dārglietu zādzības.

Iepriekš dārga kaklarota tika nozagta no kādas Kannu viesnīcas numuriņa. Savukārt 28.jūlijā vientuļš laupītājs nozaga dārglietas "Carlton" viesnīcā. BBC norāda, ka pirms tam "Carlton" viesnīca tika aplaupīta 1994.gada augustā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!