Trīs dažādās vietās pie ASV Pensilvānijas štata Filadelfijas pilsētas pirmdien nošauti seši un ievainots vismaz viens cilvēks. Par šiem noziegumiem aizdomās tiek turēts 36 gadus vecs vīrietis, vēsta raidsabiedrība BBC.

Policija aizdomās turēto identificējusi kā Bredliju Viljamu Stounu un brīdina, ka viņš varētu būt bruņots un ir bīstams - iedzīvotāji aicināti palikt telpās. Aģentūra "Reuters" raksta, ka Stouns ir Irākas kara veterāns.

Aizdomās turētais raksturots kā rudmatis ar militāra stila apģērbu, kurš pārvietojas ar spieķa palīdzību.

Vīrietis nogalinājis savu bijušo sievu Nikolu Stounu, viņas māti, vecmāmiņu un māsu, māsas vīru un 14 gadus veco meitu, bet pāra 17 gadus vecais dēls ir smagi ievainots.

Šaušana sākusies ap pēc vietējā laika, kad uzbrucējs ieradies bijušās sievas māsas Patrīcijas Flikas ģimenes mājā, nogalinot Fliku, viņas vīru un meitu, bet dēlu ievainojot. Pēc tam uzbrucējs devies uz šķirtās sievas mātes un vecmāmiņas māju, kur nošāvis abas sievietes.

Tad uzbrucējs ieradies pie bijušās sievas un nogalinājis viņu. Trauksmi sacēla kaimiņi, kuri redzējuši, kā Nikola Stouna ar saviem diviem bērniem bēg no mājas. Abi bērni netālu atrasti dzīvi un veseli.

Lai gan mediji ziņo, ka likumsargi sākotnēji ielenkuši aizdomās turamā māju, policija atklāj, ka vīrietis vēl tiek meklēts vairākas citās vietās. Likumsargi ir atraduši Stouna mobilo telefonu un automašīnu.

Vēlāk pirmdien saņemtas ziņas, ka Stouna aprakstam atbilstošs vīrietis mēģinājis nozagt automašīnu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!