Foto: DELFI.lt
Lietuvā kādā lauku mājā Kauņas rajonā 27. martā atrasti četri nogalināti vienas ģimenes locekļi un vēl viens ievainots vīrietis. Aizdomās par noziegumu policija otrdien aizturējusi upuru radinieku, vēsta portāls "Delfi.lt".

Ar šautām brūcēm miris tika atrasts 1967. gadā dzimis vīrietis, 1979. gadā dzimusi sieviete – viņa dzīvesbiedre, 1942. gadā dzimusi sieviete – viņa māte un 1979. gadā dzimis brālis.

Ievainots, bet dzīvs, atrasts 1936. gadā dzimis kungs – vīriešu tēvs.
Par notikušo policijai paziņojuši nogalināto tuvinieki, kas nav varējuši ģimeni sazvanīt un devušies to apraudzīt. Slepkavība varētu būt notikusi jau 25. marta vakarā, ziņo "Delfi.lt".

Aizdomās par nozieguma izdarīšanu policija meklēja nogalināto radinieku – 1990. gadā dzimušu vīrieti, kurš varētu būt bruņots un bīstams, jo no mājas seifa ir pazudis legāli glabāts ierocis. Viņam bijusi ieroča nēsāšanas atļauja.

Saskaņā ar "Delfi.lt" rīcībā esošo informāciju aizdomās turētais Egidijs Anupraitis ir dēls vienam no nogalinātajiem vīriešiem. Līdz šim policijas redzeslokā viņš nav nonācis un nav bijis arī administratīvi sodīts. Tāpat nav zināms, ka viņam būtu bijušas kādas psihiskas saslimšanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!