Uz pēdējo dienu neziņas fona par Krievijas prezidenta Vladimira Putina veselības stāvokli, ko izraisījusi viņa nedēļu ilgā pazušana no publiskās dzīves, Kremlis publiskojis fotogrāfijas un video no Putina tikšanās ar Augstākās tiesas vadītāju.

Kremļa interneta vietnē piektdien publicēta informācija, ka Putins ticies ar Augstākās tiesas priekšsēdētāju Vjačeslavu Ļebedevu, lai apspriestu aktuālus tiesu darbības jautājumus.

Vietnē publicētas arī trīs fotogrāfijas, kurās redzama sarunu gaita. Tikšanās notikusi prezidenta rezidencē Novoogarjovā.

Iepriekš mediji pievērsa uzmanību faktam, ka Putins nav publiski redzēts kopš 5. marta, kad tikās ar Itālijas premjeru Mateo Renci. Savukārt trešdien kļuva zināms, ka atcelta Krievijas prezidenta vizīte Astanā. Kāds avots Kazahstānas valdībā aģentūrai "Reuters" atklāja, ka vizītes atcelšanas iemesls varētu būt saistīts ar Putina veselības stāvokli.

Tikmēr prezidenta preses sekretārs Dmitrijs Peskovs ceturtdien apliecināja, ka Putins ir sveiks un vesels.

Piektdien Kremļa tīmekļa vietnē arī parādījusies informācija, ka 16. martā Putins dosies uz Sanktpēterburgu, kur tiksies ar Kirgizstānas prezidentu Almazbeku Atambajevu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!