Foto: PantherMedia/Scanpix
Sverdlovskas apgabalā Krievijā policija meklē par 30 pensijas vecuma sieviešu slepkavību aizdomās turēto, vēsta aģentūra “Itar-Tass”.

Visus noziegumus bīstamais noziedznieks pastrādājis Pievolgas apriņķī, ziņo policija, neizslēdzot, ka aizdomās turētais varētu atrasties Vidusurālu teritorijā. Aizdomās turētā fotorobots izsūtīts policijas nodaļām un izplatīts cilvēku pulcēšanās vietās.

Aizdomās turētais vīrietis ir nogalinājis vismaz 30 kundzes, kuras bijušas 79 – 90 gadu vecas. Visos gadījumos uzbrucējs izlicies par sociālo dienestu darbinieku un iekļuvis upuru dzīvoklī, uzskata policija. Vientuļās pensionāres slepkava nožņaudzis ar cilpu un pametis nozieguma vietu.

Policija uzskata, ka laupīšanas bijis tiksi uzbrucēja sekundārais mērķis, jo atsevišķos upuru dzīvokļos nekas nav pazudis. Pēdējās trīs slepkavības notikušas septembra beigās un oktobra sākumā Ufā. Izmeklētāju rīcībā ir videoieraksts, kurā novērošanas kamera iespējamo slepkavu fiksējusi kāda upura mājās kāpņu telpā, vēsta ”Itar-Tass”.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!