Foto: Sputnik/Scanpix

Krievijas Bruņotie spēki operācijā Sīrijā ne tuvu nav izmantojuši visas savas iespējas, ir papildu līdzekļi, un arī tie tiks izmantoti, ja tas būs nepieciešams, paziņoja Krievijas prezidents Vladimirs Putins.

"Mēs redzam, cik efektīvi [operācijas gaitā Sīrijā] strādā mūsu lidotāji, izlūki, cik efektīvi viņi koordinē savas darbības savā starpā, turklāt dažādi bruņoto spēku veidi - armija, flote, aviācija -, kā izmanto vismūsdienīgākos ieročus," runājot Maskavā Kremļa pilī svinīgajā sarīkojumā par godu Drošības orgānu darbinieka dienai, sacīja Putins.

"Vēlos norādīt, ka tās ne tuvu nav visas mūsu iespējas. Mēs tur izmantojam ne tuvu visu no tā, kas mums jau ir. Mums ir papildu līdzekļi. Ja būs nepieciešams, mēs tos izmantosim," solīja Putins.

Krievijas Bruņotie spēki Sīrijā cīnās ar bandītiem priekšējās līnijās, iznīcina viņu infrastruktūru, nometnes, bāzes, uzsvēra Krievijas prezidents.

Sīrijā kopš 2011.gada notiek pilsoņkarš, kurā pret valdību cīnās sašķeltās bruņotās opozīcijas grupējumi un ekstrēmistu organizācijas, tādas kā "Daesh" un "Al Nusra".

Atbilstoši ANO datiem kopš karadarbības sākuma Sīrijā dzīvību zaudējuši vairāk nekā 250 000 cilvēku.

Maskava Sīrijas konfliktā atbalsta prezidenta Bašara al Asada valdību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!