Viens no populārākajiem Krievijas tabloīdiem "Komsomolskaya Pravda", izmantojot dažādus citātus, Francijas jaunievēlēto prezidentu Emanuelu Makronu raksturojis kā savu valsti ienīstošu psihopātu, turklāt kampaņas laikā izteica norādes, ka viņš varētu būt homoseksuāls, raksta "Independent".

Raksts atsaucas uz kādu Makrona fotogrāfiju ar jaunievēlēto prezidentu bez krekla un virsrakstu "iznācis", netieši norādot uz "iznākšanu no skapja" kā dažkārt mēdz dēvēt publiskus paziņojumus par savu seksuālo orientāciju.

Savukārt pašā rakstā citēts kāds psihiatrs, kurš Makronu sauc par psihopātu, skaidrojot, ka vēlēšanu uzvarētājs nemīl Franciju, bet tikai sevi. Ārsts Adriano Sagatori, kurš sakās pārzinām Makrona biogrāfiju, norādījis, ka jaunievēlētais prezidents necīnītos par Francijas tautu.

"Kā visi psihopāti, viņš tic savam augstākajam mērķim. Makrons nemīl Franciju un necīnīsies par francūžiem. Makrons mīl tikai sevi un cīnīsies, lai aizsargātu savu trauslo identitāti," teikts rakstā.

Vienlaikus Krievijas laikraksts norāda, ka vārds "psihopāts" nebūt neesot jāuztver kā apvainojums, jo Francija tādu esot pelnījusi. "Viņiem ir jāiziet caur globālistu elli. Viņi nav pelnījuši demokrātiju, par kuru ar savām dzīvībām samaksājuši padomju karavīru miljoni," teikts pirms Krievijā svinētās "Uzvaras dienas" publicētajā rakstā.

Krievijas mediji jau iepriekš apšaubījuši Makrona seksuālo orientāciju. Kremļa finansētā propagandas aģentūra "Sputnik" iepriekš apgalvoja, ka viņš ir slēptais gejs, kurš dzīvo dubultdzīvi, kamēr viņu atbalsta ļoti bagātu geju lobijs.

Makrons bija vienīgais prezidenta vēlēšanu favorīts, kuru Kremlis neatbalstīja ar finanšu vai mediju palīdzību. Tāpat viņa kampaņas drošību uzraugošais japāņu uzņēmums "Trend Micro" fiksēja 160 kiberuzbrukuma un spiegošanas mēģinājumus, kurus veikusi ar Krievijas drošības iestādēm saistīta hakeru grupa.

Viņa vēlēšanu sīvākā konkurente Marina Lepēna ar Kremli saistītos portālos izplatīja apgalvojumus, ka Makronam ir ofšoru bankas konti Bahamās. Viņš par šādas nepatiesas informācijas paušanu pret Lepēnu uzsāka tiesvedību.

Makrons Francijas prezidenta amatā stāsies šo svētdien, 14. maijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!