Foto: Kadrs no video

Kāds uzņēmējs Krievijā izdzīvojis uzbrukumā, kad slepkavas ierocis pēc pirmā šāviena pārstājis darboties. Uzbrukumu biznesmenim fiksējušas videonovērošanas kameras, vēsta Krievijas mediji.

Uzbrukums 56 gadus vecajam uzņēmējām Leonīdam Kolesņikovam noticis Sanktpēterburgā, kad vīrietis no rīta piebraucis pie savas darbavietas un grasījās kāpt ārā no automašīnas. Tai brīdī pie uzņēmēja džipa pienācis kāds jauns cilvēks un izšāvis no papīra maisiņā paslēptas pistoles.

Izšautā lode trāpīja uzņēmēja rokā un slepkava gatavojās piebeigt upuri ar nākamo šāvienu, tomēr šajā brīdī ierocis pārstāja darboties. Slepkava vairākas reizes spieda mēlīti, tomēr šāviens neatskanēja.

Slepkava pirmajā brīdī metās bēgt, bet tad, atcerējies, ka uzdevums nav izpildīts sāka dzīties pakaļ Kolesņikovam. Pēc tam, iebāzis pistoli kabatā, uzbrucējs aizbēga no notikuma vietas, stāsta policija.

Uzbrucējs notikuma vietā pameta papīra maisiņu un plastmasas pudeli, kas izmantota kā klusinātājs. Cietušais uzņēmējs ir nogādāts slimnīcā, preses konferencē reportieriem pastāstīja policija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!