Latvijas sievietes uz satikšanos vislabprātāk dotos ar pazīstamo aktieri Ivaru Kalniņu, liecina "Alldays Tanga" rīkotās aptaujas dati, kurā aptaujātas 16 līdz 29 gadus jaunas Latvijas sievietes.
Retāk aptaujas dalībnieces kā visvēlamāko satikšanās biedru minējušas savu draugu, bet vēl retāk minēts vīrs, kas šajā sarakstā ieņem tikai ceturto vietu, tūliņ aiz "Prāta Vētras" solista Renāra Kaupera. Tālāk seko Privatizācijas aģentūras vadītājs Jānis Naglis, mūziķis Ainars Mielavs, grupas "Tumsa" līderis Mārtiņš Freimanis.

Sieviešu "mīluļu" elitē ielauzies arī a/s "Aldaris" prezidents, allaž dzīvespriecīgais Vitālijs Gavrilovs, kā arī hokejisti Artūrs Irbe un Rodrigo Laviņš.

Aptaujas dalībnieces atzīst, ka visvairāk viņu seksualitāti ietekmē garastāvoklis, kā arī intīma un patīkama atmosfēra kopā ar partneri.

Tomēr vislielākā vienprātība sieviešu vidū ir par personiskās higiēnas nozīmi cilvēka seksualitātē - 94,4% aptaujāto tai piešķir ļoti būtisku lomu.

45% jauniešu seksuālo noskaņojumu visvairāk rosina popmūzika, bet ceturtdaļai - klasiskā mūzika. Mazāk rosinošs izrādās džezs, blūzs un elektroniskā mūzika. Biežāk aptaujā pieminētie izpildītāji ir pianists Ričards Klaidermans, Džordžs Maikls un grupa "Enigma". Jāpiebilst, ka līdzīgās aptaujās arī Lietuvā un Igaunijā "Enigma" tiek minēta trīs visvairāk uz seksuālu noskaņojumu rosinošo izpildītāju vidū.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!