Foto: AFP/Scanpix

No Krievijas caur kontroles punktu "Izvarino" Ukrainas teritorijā iebraukusi militārās tehnikas kolonna ar munīciju un karavīriem, atsaucoties uz Ukrainas robežsardzes ziņojumu vēsta Ukrainas mediji.

Tiek ziņots, ka Luhanskas reģionā iebraukuši 12 tanki, 48 bruņutransportieri, viens "BRDM", 20 "URAL" smagās automašīnas, kas esot piepildītas ar munīciju, 8 "URAL" ar karavīriem, četri pretgaisa sistēmas automašīnas un piecas degvielas uzpildes automašīnas.

Ziņojumā tiek piebilsts, ka "Krievijā iebrauc vairāki "Kamaz", sešas "URAL" bruņumašīnas, trīs pilnpiedziņas automašīnas un divas degvielas uzpildes automašīnas".

Pēc robežsargu teiktā, no kontroles punkta "Novoazovska" apdzīvotās vietas Bezimannoje virzienā braukuši ap 10 tankiem. Turpat nomales rietumu punktā esot uzstādīti divas reaktīvās sistēmas "Grad".

Savukārt Belojarovkas apdzīvotajā punktā fiksēta līdz 400 militāro vienību atrašanās. Ziņojumā teikts, ka caur Amvrosijevsku dienvidu virzienā devusies tehnikas kolonna ar aptuveni 76 vienībām ar Krievijas karogiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!