Foto: AFP/Scanpix

Kādā Madrides slimnīcā, kur pēc gūžas operācijas ārstējas Spānijas karalis Huans Karloss, trešdien sprādzis skābekļa balons, ievainojot piecus cilvēkus. Karalis incidentā nav cietis, vēsta telekanāls "Al Jazeera".

Sprādzienu slimnīcās pirmajā stāvā izraisījis apkures telpā sācies ugunsgrēks, Spānijas televīzija ziņo, ka atskanējušas vairākas nelielas eksplozijas. Cietušo cilvēku ievainojumi nav smagi.

Karalis incidentā nav cietis un nav bijusi nepieciešamība viņu evakuēt, atklāja kāda anonīma karaļnama amatpersona. Savukārt slimnīcas pārstāvis Eduardo Gismero informē, ka ugunsgrēks ir likvidēts.

"Delfi" jau vēstīja, ka 74 gadus vecais Spānijas karalis pagājušajā gadā iekūlās skandālā, kad lauztas gūžas dēļ nāca klajā fakts, ka ekonomiskās lejupslīdes apstākļos Karloss devies izšķērdīgā medību ceļojumā uz Āfriku.

Dabas aizstāvjus saniknoja tas, ka karalis uz Botsvānā devās medīt ziloņus. Pasaules Dabas fonda (WWF) Spānija nodaļa pēc šī atgadījuma atņēma Karlosam fonda goda prezidenta titulu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!