Foto: AFP/Scanpix

ASV presē noplūdis ar slēpto kameru 2005. gadā ierakstīts video, kurā ASV prezidenta amata kandidāts Donalds Tramps dzirdams, izsakot ārkārtīgi neķītras piezīmes par sievietēm.

Kā liecina "The Washington Post" publicētais ieraksta transkripts, Tramps lielījies, ka "ja tu esi zvaigzne, viņas tev ļauj to darīt". Viņš arī detalizēti atklāj, ko tieši viņam sievietes ļaujot darīt.

Kā skaidro "The Washington Post", ierakstā Tamps runā ar raidījuma "Access Hollywood" vadītāju Biliju Bušu. Abi atradās autobusā, kas devās uz seriāla "Days of Our Lives" studiju, lai tur filmētu sižetu par gaidāmo Trampa epizodisko lomu tajā.

Tramps paziņojumā medijam taisnojies, ka saruna bijusi privāta un notikusi pirms daudziem gadiem. Tomēr viņš atvainojies, ja ieraksts kādu aizvainojis.

Kandidāts norādījis, ka dzirdējis Bilu Klintonu sakām daudz sliktākas lietas. "The Washington Post" atgādina, ka pēdējā laikā Trampa kompaņa koncentrējas uz savas sāncenses Hilarijas Klintones kritiku, atgādinot par viņas vīra sānsoļiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!