Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas premjera Dmitrija Medvedeva valdībā Krievijas mediji prognozē pirmās demisijas, vēsta ārvalstu masu mediji.

Mediji vēsta, ka reģionālās attīstības ministrs Oļegs Govorins pēc prezidenta Vladimira Putina kritikas ir negaidīti sasirdzis un darbā joprojām nav atgriezies. Atsaucoties uz kāda ierēdņa sniegtajām ziņām, laikraksts ”RBK Daily” vēsta, ka ministrs nedēļu apdomājis radušos situāciju un tomēr nolēmis atkāpties no amata.

Oficiāli gan parlamentā neviens šo informāciju medijiem nav apstiprinājis. Taču jau izskanējis, ka viņa vietā amatā varētu nākt bijušais Stavropoles novada gubernators Valērijs Gajevskijs.

Putins esot izteicis kritiku par ministra darbu, sakot, ka viņš saviem pienākumiem nepievērs pietiekamu vērību. Sanāksmē, kurā lemts par 2013.gada budžetu, Putins izteicis kritiku ministra darbam, mudinot premjeru izteikt Govorinam rājienu. Putins uzsvēra, ka katrs ministrs uzņemas atbildību par savas ministrijas darbu.

”Vēlos pievērst valdības vadītāja uzmanību reģionālās attīstības un darba ministru darbam. Nekā personīga,” sanāksmē bildis Putins. Krievijas prezidents bijis nemierā ar iepriekš dotu uzdevumu nepietiekamu izpildi. Vēlāk mediji vēstīja, ka nemierā Putins ir arī ar izglītības ministra Dmitrija Livanova darbu.

Putins arī bildis, ka turpinās uzmanīgi sekot ministru un viņu vadīto ministriju darbam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!