Foto: AP/Scanpix

ASV Republikāņu partijas Baltā nama kandidāta Donalda Trampa dzīvesbiedre Melānija ceturtdien paziņoja, ka vienmēr pilnībā ievērojusi ASV imigrācijas likumus, šādi reaģējot uz mediju jautājumiem, vai viņa 90.gados modeles darbu strādājusi bez nepieciešamajām darba atļaujām.

"Es gribētu viest pilnīgu skaidrību - es vienmēr esmu pilnībā ievērojusi šīs valsts imigrācijas likumus. Punkts," teiks Melānijas Trampas paziņojumā tviterī. Mediju ziņas, kas it kā liecina par pretējo, viņa raksturoja kā "neprecīzas" vai "vienkārši nepatiesas".

Melānija Trampa, kuras vīrs mēdz jo asi vērsties pret nelegālo imigrāciju, apgalvo, ka ASV ieradusies legāli, tomēr potenciālās pirmās lēdijas kailfoto, kas šonedēļ tika publicēti laikrakstā "New York Post", liek šo viņas versiju apšaubīt.

Fotogrāfijas datētas ar 1995. gadu, bet Tramps apgalvojis, ka viņa ASV ieradusies tikai 1996.gadā, norāda laikraksts "Politico".

Melānija Trampa intervijās medijiem arī skaidrojusi, ka viņai regulāri nācies atgriezties dzimtajā Slovēnijā, lai atjaunotu vīzu. Tomēr, ja viņai būtu bijusi tāda tipa vīza, kāda atbilstoši viņas teiktajam viņai ir bijusi, viņa varētu strādāt un viņai nevajadzētu to regulāri atjaunot, skaidro laikraksts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!