Viesmīle Samanta Marsdena pārsteigusi pat pati sevi, piekrītot zibensātram precību piedāvājumam, informē "Mega Star". Pirmajā randiņā ar 21 gadu veco Džeisonu Stintsonu viņi bija sarunājušies tikai 55 minūtes, kad jauneklis Samantai izteica bildinājumu.
Pārsteigtā meitene dažas minūtes apdomājusies un piekritusi. Tagad pārītis gatavojas oficiālajai laulības reģistrācijai, kas notiks 15.decembrī.

Dīdžejs Džeisons un 28 gadus vecā viesmīle Samanta patiesībā pirms tam divus mēnešus bija nostrādājuši vienā pabā Rištonā, netālu no Blekbērnas, taču pa šo laiku nebija pārmijuši ne vārda. Tomēr puisis galu galā saņēmis drosmi un uzaicinājis Samantu pēc darba uz tikšanos. Abi tūlīt lieliski sapratušies.

Samanta saka: "Es joprojām nespēju to aptvert - mums teikts, ka šīs droši vien ir visātrāk izteiktais bildinājums vēsturē. Es biju domājusi par iespēju uzaicināt Džeisonu uz randiņu, taču nevarēju saņemties. Pagājušo svētdien pēc darba mēs izdzērām divas glāzītes un sākām runāt par savām attiecībām. Es jau jutu, ka mums labi saskan, bet tad pēkšņi viņš mani bildināja. Es biju mēma aiz pārsteiguma un 10 minūtes nespēju neko pateikt, bet tad pagriezos pret viņu un teicu "jā"," stāsta laimīgā līgava.

"Līdz šim es neticēju mīlestībai no pirmā acu skatiena, taču šoreiz notika tieši tā," apgalvo Samata.

Džeisons atzīst, ka pēc 55 ar Samantu pavadītajām minūtēm viņš bijis līdz ausīm iemīlējies. "Man ne prātā nenāca, ka viņa varētu teikt "nē". Es vienkārši viņu bildināju un biju ļoti priecīgs, ka viņa mani nenoraidīja," stāsta Džeisons.

Viss norisinājies tik strauji, ka abiem nav bijis laika pastāstīt par pēkšņo mīlestību vecākiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!