Darva Kongere, kas uzvarēja slavenajā televīzijas konkursā un uz īsu brīdi kļuva par multimiljonāra sievu, augustā būs redzama žurnālā "Playboy".
Kongere trešdien atzina, ka "Playboy" piedāvājumu apsvērusi daudz pamatīgāk nekā Rika Rokvela bildinājumu televīzijas konkursa tiešraidē.

Rokvela un Kongeres laulība ātri vien pajuka, un televīzijas konkursa uzvarētāja nolēma atgriezties pie medicīnas māsas profesijas, taču savu iepriekšējo darbu viņa bija zaudējusi, bet citas slimnīcas Kongeri nepieņēma lielās žurnālistu uzmanības dēļ.

"Iejaucās "Playboy" un palīdzēja man izkļūt no šīs situācijas, kas man nebija palikuši citi ceļi, un patiesi izglāba mani," preses konferencē sacīja Kongere.

Bijusī medicīnas māsa apsver arī citas turpmākās karjeras iespējas, piemēram, teveīzijas šova vadīšanu.

Pirms "Playboy" Kongere bija saņēmusi vairākus citus priekšlikumus par kailfoto sērijas uzņemšanu, arī no žurnāla "Penthouse". Taču Kongere izvēlējās tieši "Playboy", kuru viņa uzskata par "respektablu, plašam lasītāju lokam domātu" izdevumu. Viņa atteicās nosaukt summu, ko saņēmusi par izģērbšanos fotokameras priekšā.

Fotogrāfijā, kas būs redzama uz "Playboy" apvāka, Kongere pozējusi plīvurā un ar puķu buķeti rokās. Citos attēlos viņa pilnīgi kaila guļ saulainā pludmalē vai redzama uz klinšu un jūras fona.

Taču šī fotogrāfiju sērija ļoti saniknojusi Kongeres nule šķirto vīru, kurš aicinājis valsts mērogā boikotēt "Playboy". "Es iesaku cilvēkiem, kas ienāk veikalā, izšķirstīt žurnālu un nolikt to atpakaļ plauktā," intervijā "Fox News Channel" sacīja Riks Rokvels.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!