Foto: AFP/Scanpix

Varasiestādes tur aizdomās Izraēlas premjerministra dzīvesbiedri Sāru Natanjahu par kukuļņemšanu, ceturtdien ziņo izraēliešu mediji.

Laikraksts "Haaretz" un citi izdevumi vēsta, ka policijas izmeklētājs Uri Kanars Telavivas tiesu informējis, ka Benjamina Netanjahu dzīvesbiedrei noteikts aizdomās turamās statuss.

Lieta saistīta ar aizdomām, ka Netanjahu uzticības personas veicinājušas tādu normatīvo aktu pieņemšanu, kas nodrošinājušās telekomunikāciju uzņēmumam "Bezeq" simtiem miljoniem dolāru lielus ienākumus, apmaiņā pret pozitīvām publikācijām par premjeru "Bezeq" piederošajā ziņu vietnē "Walla".

Netanjahu advokāti šīs ziņas nolieguši, bet policija aģentūrai AP atteikusies sniegt kādus komentārus. Zināms, ka policija iepriekš šajā lietā nopratinājusi gan pašu Netanjahu, gan viņa dzīvesbiedri, taču nav nekas zināms par viņu tiešu iesaisti šajā lietā.

Policija rekomendējusi Netanjahu izvirzīt apsūdzības divās citās lietās, taču premjers noliedzis, ka viņš būtu jebkādā veidā pārkāpis likumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!