Foto: AFP/Scanpix
Meksikāņu futbolists Alans Pulido, kuru dzimtajā valstī nedēļas nogalē nolaupīja četri apbruņoti uzbrucēji, izmucis, atņemot vienam nolaupītājam ieroci un mobilo telefonu, no kā viņš sazvanījis palīdzības dienestu, vēsta raidsabiedrība "Sky News".

25 gadus vecais Grieķijas kluba "Olympiakos" uzbrucējs draudējis un sitis savam nolaupītājam, pieprasot viņam atklāt, kur futbolists tiek turēts. Sazvanot glābšanas dienestu, Pulido stāstījis, ka atrodas divstāvu mājā, kam priekšā noparkotas divas automašīnas. Viņš dispečeram arīdzan paziņojis, ka redz ierodamies policiju.

Dispečers licis Pulido izšaut no nolaupītājam atņemtās pistoles, lai policisti zinātu, kur viņš atrodas. Taču Pulido izšaut neizdevās, jo pistole nebija pielādēta. Tā vietā viņš dispečeram aprakstīja sev mugurā esošās drēbes, lai policisti viņu nenoturētu par noziedznieku.

"Sky News" raksta, ka starp futbolistu un viņa nolaupītājiem izcēlies cīniņš, kurā "Olympiakos" uzbrucējs izrādījies pārāks. Bēgot Pulido, ar roku izsitis stiklu, tāpēc viņam ap labo roku fotogrāfijās redzams aplikts apsējs.

Futbolista meklēšanas operācijā tika iesaistīta armija, vietējā un valsts policija, kā arī trīs helikopteri. Sākotnēji tika vēstīts, ka viņu izglābuši drošības spēki, taču tagad noskaidrots, ka futbolists, visticamāk, no saviem varmākām aizmucis pats.

Pulido ģimene no nolaupītājiem saņēma divus izpirkuma zvanus. Taču futbolists no saviem gūstītājiem aizmucis vēl pirms ģimene paspējusi pieņemt lēmumu, kā rīkoties, vēsta "Sky News".

Portāls "Delfi" jau vēstīja, ka 25 gadus veco futbolistu nolaupīja bruņotu vīriešu grupa aizvadītajās brīvdienās, kad Pulido kopā ar draudzeni devās mājup no ballītes Sjudadviktorijas pilsētā Meksikas ziemeļos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!