Foto: DELFI
Kāds šā gada 14. janvārī pazudis Maskavas iedzīvotājs, kura sievai bija paziņots par vīra nolaupīšanu un pieprasīta izpirkuma maksa 1,5 miljonu rubļu (aptuveni 33 tūkstošu eiro) apmērā, atrasts piedzēries kādā viesnīcā Tulas apgabalā.

Par to, atsaucoties uz Krievijas Iekšlietu ministrijas preses dienestu, vēsta "Interfax".

43 gadus vecais vīrietis pazudis pēc tam, kad pēc kāda telefona zvana aizgājis no savas darbavietas. Nākamajā dienā pazudušā vīrieša sievai piezvanījis kāds viņa paziņa, kurš pavēstījis, ka vīrietis ir atradies, taču viņam ir pamatīgas nepatikšanas un par viņu tiek prasīta izpirkuma maksa.

Sieva, cenšoties glābt savu vīru, aizņēmusies no paziņām 600 tūkstošus rubļu un atdevusi tos vīra nolaupītāju "vēstnesim", lai viņš norēķinātos ar nolaupītājiem. Pēc tam sieviete aizņēmusies vēl 22 tūkstošus ASV dolāru un nodevusi starpniekam, kurš viņai paziņojis, ka nauda nolaupītājiem ir nodota un vīrs jau 17. janvārī atgriezīsies mājās.

Tomēr, nespējot vairākas dienas neredzēto dzīvesbiedru sagaidīt, sieviete 18. janvārī vērsusies policijā. Likumsargi noteikuši pazudušā vīrieša mobilā tālruņa atrašanās vietu un ierodoties Tulas viesnīcā "Green House" atraduši tur it kā nolaupīto vīrieti. Viņš viesnīcas numurā atradies viens pats, turklāt bijis pamatīgi piedzēries.

Par notikušo ir sākta pārbaude. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!