Foto: Publicitātes foto
Policija Nešvilā ir aizturējusi vīrieti, kurš svētdien, 22. aprīlī, ASV Tenesī štata restorānā "Waffle House" ieradās puskails un sašāva vairākus cilvēkus, no kuriem četri gāja bojā, vēsta BBC.

29 gadus vecais Treviss Reinkings, svētdien ar savu "AR-15" pusautomātisko šauteni nogalināja četrus cilvēkus un uzreiz pēc tam no notikuma vietas aizbēga. Policija uzsāka vīrieša meklēšanu, raksturojot viņu kā "balto vīrieti ar īsiem matiem".

Vīrietis tika atrasts mežā ar saplēstām drēbēm un dažādiem saskrāpējumiem. Varasiestādes medijiem atklāja, ka vīrietis jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā un, iespējams, bijis psihiski nelīdzsvarots.

Jau tika ziņots, ka kails vīrietis agrā svētdienas rītā restorānā "Waffle House" ASV Tenesī štatā, Nešvilā, nošāvis trīs cilvēkus un ievainojis vēl vismaz četrus. Policija skaidroja, ka negadījuma vietā bojā gājušas trīs personas, bet viena - vēlāk slimnīcā. Vīrietis restorānā ieradās ap pulksten 3.25 pēc vietējā laika un īpaši nevilcinoties sāka šaudīties. Viens no restorāna klientiem uzsāka cīņu ar šāvēju, lai atņemtu viņam ieroci, tomēr noziedzniekam izdevās aizbēgt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!