Foto: LETA
Ņujorkas tiesas priekšā stājusies cietuma apsardzes darbiniece, kuru apsūdz notiesāta slepkavas seksuālā izmantošanā. Dēkas rezultātā sieviete ir palikusi stāvoklī, vēsta raidsabiedrība "Sky News".

29 gadus vecā Nensija Gonzalesa ar redzamām grūtniecības pazīmēm otrdien neilgi parādījās tiesā, kur tiesnesi nolēma sievieti atbrīvot pret drošības naudu, ziņo "Sky News". Sievietei draud līdz pat 15 gadiem ilgs cietumsods. 

Gonzalesai, kura strādāja nakts maiņā Bruklinas Metropolitēna aizturēšanas centrā, 2012. gadā bijusi četrus mēnešus ilga dēka ar Ronelu Vilsonu, kurš notiesāts par 2003. gadā pastrādātu divu policistu slepkavību.

Par aukstasinīgo slepkavību tiesa Vilsonam piesprieda daudzu gadu laikā pirmo nāvessodu pilsētā. Tomēr augstāko soda mēru 2010. gadā atcēla federālā tiesa, tagad slepkava gaida jaunu spriedumu.

Par ieslodzītā un apsardzes seksuālajām attiecībām ziņoja citi ieslodzītie. Turklāt septembrī Gonzalesa sākusi romānu jau ar citu cietumnieku, kurš solījis audzināt sievietes gaidāmo mazuli.

Liecinieki stāstīja, ka redzējuši Gonzalesu un Vilsonu skūpstāmies un apskaujamies. Tāpat citi ieslodzītie redzējuši Vilsonu ar uz leju novilktām biksēm stāvam Gonzalesas priekšā viņa kamerā. Viņu nelegālos kontaktus fiksējušas arī videonovērošanas kameras.

"Es izmantoju iespēju, jo biju tik neaizsargāta un gribēju būt mīlēta, un tagad man no viņa ir bērns," Gonzalesas teikto atklāj ierakstīta telefonsaruna starp viņu un kādu citu ieslodzīto. Sieviete arī izteikusi cerību, ka viņas grūtniecība varētu palīdzēt Vilsonam.

Gonzalesas advokāts Antonijs Rikko tiesā norādīja, ka sievietei bijusi ļoti traģiska dzīve, kas ietekmēja viņas rīcību. "Cilvēki atrod mīlestību dīvainākajās vietās," piebilda aizstāvis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!