Foto: AFP/Scanpix

ASV prezidenta amatā ievēlētā Donalda Trampa aktīvā komunikācija tviterī pat tādos svarīgos laika posmos kā jaunās valdības veidošana ir nekaitīgs un leģitīms veids kā "izlauzties cauri troksnim", pirmdien sacīja viena no viņa vadošajām padomniecēm Kelienna Konveja.

Tramps vēl aizvadītajā nedēļas nogalē tviterī kritizēja televīzijas humora šovu "Saturday Night Live", bet Brodvejas mūzikla aktieriem par izturēšanos pret nākamo viceprezidentu Maiku Pensu pieprasīja atvainošanos.

Telekanālā CNN Konvejai pirmdien tika uzdots jautājums, vai Trampa aktivitātes tviterī šobrīd nav laika šķērdēšana, it īpaši ņemot vērā spraigo darbu pie valdības veidošanas.

"Kāpēc jums tas rūp," vaicāja Konveja. "Kurš ir teicis, ka viņš to nevar darīt, veltīt piecas minūtes tvītam un paust komentāru, un joprojām būt prezidenta amatā ievēlēts politiķis?"

"Viņam [sociālajos tīklos] "Facebook" un "Twitter" ir vairāk nekā 25 miljoni sekotāju, un viņam tas ir lielisks veids, kā cilvēkiem tiešā veidā nodot savu vēstījumu, izlauzties cauri troksnim vai klusumam," sacīja padomniece, vienlaikus pārmetot CNN, ka telekanāls nav pienācīgi atspoguļojis Trampa veikumu ceļā uz janvārī gaidāmo varas pārņemšanu Baltajā namā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!