Kāda Lielbritānijas iedzīvotāja pieprasījusi veikt viņai visai riskantu ķirurģisku operāciju, pagarinot kājas, lai varētu strādāt savā sapņu profesijā. Ar īpaša metāla rāmja un skrūvju palīdzību vairāku mēnešu laikā meitenes augšstilbi pagarināti par aptuveni 12,5 centimetriem, ziņo laikraksts "Daily Mail".
Rāmī iestiprinātās skrūves pakāpeniski grieztas četras reizes dienā, tādējādi panākot kaula stiepšanos, apgalvo izdevums.

"Protams, man bija bail, taču es izlēmu to darīt savas karjeras labā," sacījusi 16 gadu vecā meitene, kura vēlas kļūt par stjuarti kādā no britu aviokompānijām. Viņa nāk no zemākiem sabiedrības slāņiem un, atšķirībā no daudziem saviem vienaudžiem, vēl nekad nav bijusi ārzemēs. Stjuartes profesija viņai pavēršot vienīgo iespēju piepildīt sapni - apceļot iespējami vairāk zemju.

Tomēr laikraksts ziņo, ka, neraugoties uz bīstamo iejaukšanos, meitenes mērķis nav sasniegts - ar 158 centimetru augumu viņai vēl arvien trūkst divu centimetru līdz aviokompāniju noteiktajam standartam stjuartes profesijai. Tagad viņa cer, ka trūkstošos centimetrus izdodies pastiepties dabiskā ceļā, raksta "Daily Mail".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!