Foto: AFP/Scanpix
Divstāvīgs tūristu autobuss, braucot pa sev neierastu maršrutu, piektdien neaprēķināja savu augstumu un ietriecās Aleksandra III tiltā. Avārijā cietuši četri cilvēki, no kuriem viens ir smagā stāvoklī, ziņo ārvalstu masu mediji.

Autobusā atradušies vismaz 18 tūristu un vasarīgajos laika apstākļos pārsvarā visi bijuši uz augšējā klāja. Tomēr autobuss bijis nepiemērots izbraukšanai caur pazīstamo Parīzes tiltu un tajā iestrēdzis. Zem pazīstamā Parīzes tilta drīkst braukt tikai tie transporta līdzekļi, kuru augstums nepārsniedz 2,70 metrus.

Scène improbable sur les quais ce midi !!! 🤦🏻‍♀️ #lescarsrouges #paris #bigbus @lescarsrouges le b.a-ba pour un chauffeur=hauteur tunnels pic.twitter.com/qtgU4XGFeQ— 👾 Virginie 👾 (@virgissy) June 23, 2017

Parīzē piektdien uz Sēnas risinās dažādi pasākumi, lai popularizētu Francijas galvaspilsētu cīņā par 2024. gada vasaras olimpisko spēļu rīkošanu. Šo pasākumu dēļ tūristu grupu braucieniem mainīts ierastais autobusu maršruts un tas novirzīts caur Aleksandra III tiltu.

Kompānija "Big Bus Tours" apstiprinājusi, ka Parīzē cietis viens no tās autobusiem, tomēr no sīkākiem komentāriem izvairījās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!