Foto: AFP/Scanpix
Par sensāciju kļuvušais video, kurā divi bērni "ielauzās" intervijas laikā, uzņem jaunus apgriezienus - sociālo tīklu lietotāji abus bērnus ir tik ļoti iemīļojuši, ka velta tiem animācijas, kā arī paredz bērnu nākotni.

Jau ziņots, ka britu raidsabiedrības BBC studijas diktori sazinājās ar vienu no ārlietu komentētājiem Robertu Kelliju, un sarunas laikā telpā ienāca viņa mazgadīgie bērni - meita Meriona un astoņus mēnešus vecais Džeimss, kurus uzreiz centās izdabūt ārā no istabas viņa sieva. BBC publiskoja šo kuriozu, un tas ieguva milzu popularitāti sociālajos tīklos.

Starptautisko notikumu eksperts Kellijs ar savu sievu Kimu Čungu komentējuši pasauli aplidojušo video, kurā arī atzinuši - "viņu ģimenē regulāri ar bērniem notiek dažādi kuriozi". Tāpat ģimene skaidrojusi, ka incidents noticis tāpēc, ka Kellijs aizmirsis aizslēgt istabas durvis.

CNN informē, ka ceturtdien ģimenei Dienvidkorejas pilsētā Pusanā bijusi preses konference, kurā pāris atkal skaidrojis to, kāpēc bērni netīšām "ielauzušies" intervijas laikā. Liela uzmanība pievērsta tieši Merionai, atzīmē medijs.

Vairākus sociālo tīklu lietotājus sajūsminājis mazās meitenītes ģērbšanās stils - trencītis un rozā brilles, kā arī mutē ieliktā ledene uz kociņa.

Sociālo tīklu lietotāji pat norādījuši, ka nākotnē mazā dāma varētu ieņemt augstus amatus. Savukārt citi norādījuši, ka viņa varētu kļūt par "pasaules prezidenti".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!