Odesas klubs "Ibiza Beach Club" pēc gubernatora Mihaila Saakašvili paustās neapmierinātības atcēlis pazīstamā krievu repera Timati koncertu, vēsta Ukrainas mediji.

Saakašvili iepriekš paspējis paust sašutumu par to, ka Odesas klubs aicinājis krievu reperi Timati, kurš, pēc gubernatora teiktā, "pilnībā attaisno Krievijas agresiju un sauc Ukrainu par "mazo brāli", kas sācis dzert un lietot narkotikas". Tāpat Saakašvili pārmetis repera draudzību ar Čečenijas prezidentu Ramzanu Kadirovu.

"Es labprāt aicinu Krievijas tūristus Odesā, būšu priecīgs redzēt Makareviču, DDT, Zemfiru, kas atklāti atbalstījuši Ukrainu, bet uzstājīgi ieteikšu muitniekiem neielaist Putina sekotājus brīvās Ukrainas zemē," sacījis Saakašvili.

Odesas "Ibiza Beach Club" paziņojumā pateicās Saakašvili par augsto kluba novērtējumu un atzīmēja, ka mākslinieks tika aicināts jau daudzus gadus, tāpēc arī šogad neesot tikusi izskatīta viņa politiskā pozīcija. Taču, ņemot vērā amatpersonas lūgumu, klubs Timati koncertu ir atcēlis.

Saakašvili Odesas gubernatora amatā iecelts šā gada maijā.No 2004. gada janvāra līdz 2013. gada novembrim viņš bija Gruzijas prezidents.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!