Foto: Reuters/Scanpix

Bijusī ASV valsts sekretāre Hilarija Klintone intervijā paudusi uztraukumu par to, ka ASV prezidents Donalds Tramps kļūs vēl nevaldāmāks, ja Demokrātu partijai neizdodies iegūt vairākumu vismaz vienā no Kongresa palātām novembrī gaidāmajās vidustermiņa vēlēšanās, raksta "Euronews".

"Ja mēs [Demokrāti] savā kontrolē neiegūsim vienu vai abas Kongresa palātas, viņš [Tramps] kļūs vēl nevaldāmāks un bezatbildīgāks," norādīja Klintone. Klintone piebilda, ka Tramps varētu atlaist Baltā nama darbiniekus un savas administrācijas darbiniekus, kuri, pēc prezidenta domām, apšauba vai cenšas negatīvi ietekmēt viņa īstenoto politiku, vēsta "Euronews".

5. septembrī laikrakstā "New York Times" tika publicēts raksts, kura autors minēts kā Trampa administrācijas darbinieks, bet viņa vārds netika nosaukts. Raksta autors atklāja, ka Trampa administrācijas darbinieki nereti spiesti veikt darbības, kas ir pretējas Trampa politiskajām interesēm un "sliktākajiem nodomiem". Klintone brīdināja, ka Tramps varētu vēl aktīvāk vērsties pret tiem darbiniekiem, kas darbojas pret viņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!