Foto: PantherMedia/Scanpix
Kāds kucēns tik tikko izvairījies no nāves Kalifornijas tuksnesī, kur kāds vecs vīrs dzīvnieku bija piesējis pie dzelzceļa sliedēm, vēsta raidsabiedrība "Sky News".

Vilciena vadītājs bijis spiests veikt avārijas bremzēšanu, kad ieraudzījis pie sliedēm piesieto desmit mēnešus veco sunīti, stāsta amatpersonas. Incidents noticis pie Mekas pilsētiņas, kas atrodas uz dienvidiem no Džošuatrī nacionālā parka.

"Iespējams, tas ir sliktākais, ko es esmu redzējis. Es nekad neesmu redzējis neko tādu," stāsta dzelzceļa darbinieks Sals Pina. Dzelzceļnieks stāsta, ka atbrīvojis kucēnu un sastapis 78 gadus vecu vīru, kurš vainojams nodarītajā.

Sirmgalvis paskaidrojis, ka ģimene sunīti nav vēlējusies un nav zinājusi, ko ar to darīt. Pinam licies, ka vīrs ir apjucis un nesaprot, ko dara, tāpēc viņš nav izvirzījis nekādas apsūdzības vārdā neminētajam suņa saimniekam.

Kucēns ir vesels un gaida adopciju, norāda vietējais dzīvnieku kontroles dienests. Veterināri, kas rūpējas par suni, nosaukuši viņu par Bandžo – tā sauc vecā stila dzelzceļa satiksmes signālus, ziņo "Sky News".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!