Foto: Reuters/Scanpix
Piemaskavā uz dzelzceļa sliedēm notikusi divu vilcienu avārija, kurā bojā gājuši pieci cilvēki, bet vēl vismaz 50 guvuši ievainojumus (trīs no viņiem ārkārtīgi smagā stāvoklī).

Kā ziņo Maskavas apgabala Ārkārtas dienesta preses pārstāvji, pasažieru un kravas vilciena sadursme notikusi Narofominskas rajonā. Pasažieru vilciens bijis ceļā uz Kišiņevu, un uz šo reisu biļetes nopirkuši 394 cilvēki.

Saskaņā ar šī brīža ziņām frontāla vilcienu sadursme nav notikusi - no sliedēm nogājuši 13 kravas vilciena vagoni, kas aizķēruši pasažieru vilciena sastāvu.

Savukārt citi mediji, atsaucoties uz aculiecinieku stāstīto, vēsta, ka pasažieru vilcienu aizķēris nestandarta gabarītu konteiners, kas bija novietots uz viena no kravas sastāva vagoniem.

"Iespējams, ka bojā gājušo un cietušo skaits palielināsies, jo kravas vilciena konteiners burtiski saspieda vienu no pasažieru vilciena vagoniem," situāciju komentējis Narofominskas rajona vadītājs Vadims Andronovs.

Šobrīd notikuma vietā strādā vairākas glābšanas brigādes, kas no saspiestā vagona cenšas dabūt ārā cilvēkus un nogādāt viņus slimnīcā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!