Foto: stock.xchng

Krievijas Federācijas attālajā Kamčatkas apgabalā policija novērsusi masu kautiņu starp divām jauniešu grupām, Krievijas Iekšlietu ministrijas preses centrā uzzinājusi aģentūra ”Itar-Tass”.

Ceturtdien kādā no ostas pilsētas Viļučinskas izklaides iestādēm starp diviem jauniešiem izcēlies strīds. Konflikta risināšanai abi Kamčatkas iedzīvotāji pieaicinājuši palīgā draugus.

Jauniešu grupu sadursmi novērsa savlaicīgi ieradusies policija, aizturot 49 cilvēkus. Vietējās varas iestādes pārbauda notikušā apstākļus, bet cietis strīdā neviens neesot.

Ceturtdien mediji jau ziņoja par citu negadījumu Kamčatkā. Manevrēšanas laikā uz skrejceļa Ustjboļšereckas rajona Ozernovskas lidostā lidmašīna ”L-410” ar 11 pasažieriem un diviem apkalpes locekļiem iestrēga dubļos.

Lidaparātu no dubļiem izvilka ar kravas automašīnu ”Ural”. Pēc tam konstatēts, ka viena no lidmašīnas šasijām ir bojāta, tāpēc pasažierus galamērķī nogādās ar citu reisu.

Ministrijā norādīja, ka pašlaik speciālisti noskaidro, ”kā uz ciema lidostas skrejceļa varēja izveidoties tik daudz dubļu”.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!