Foto: AFP/Scanpix/LETA
Policija Londonā piektdienas vakarā saņēma vairākus ziņojumus par apšaudi metro stacijā "Oxford Circus", bet vēlāk precizēja, ka tā bijusi viltus trauksme, jo nekas nav noticis, vēsta britu raidsabiedrība BBC.

Likumsargi savā tvitera kontā atzīmē, ka tika saņemts ziņojums par izcēlušos apšaudi šajā metro stacijā. Metro stacija tika evakuēta, kā arī tika lūgts apkārtējiem māju iedzīvotājiem un viesiem palikt iekštelpās.

Notikuma vietā strādāja vairākas policistu un ugunsdzēsēju ekipāžas, kā arī likumsargi lūdza tai netuvoties, atzīmē medijs. "Metro stacija ir slēgta, kamēr likumsargi veic izmeklēšanu negadījuma vietā," tika teikts policijas paziņojumā.

Kā novērojusi BBC reportiere Helēna Bušbija, cilvēki skriešus devās projām no metro stacijas. "Cilvēki kliedz un raud," piebilda reportiere.

Tiesa, pēc izmeklēšanas metro stacijā, policija nākusi klajā ar paziņojumu, ka nekāda apšaude nav bijusi.

"Ap pulksten 16:38 mēs saņēmām vairākus zvanus par to, ka šajā metro stacijā ir izcēlusies apšaude," tviterī norāda policija, kura uzreiz nosūtījusi uz notikuma vietu specvienības. Tāpat uz notikuma vietu tika nosūtītas trīs ugunsdzēsēju ekipāžas, savā tvitera kontā informē Londonas ugunsdzēsēju brigādes pārstāvji, piebilstot, ka uz vietas atrodās vismaz 15 ugunsdzēsēji.

Pārmeklējot notikuma vietu, policija secinājusi, ka nekas nav noticis. Metro stacija pēc notikušā jau atsākusi darbu, atzīmē BBC.

"Mēs neatradām nevienu aizdomās turamo, pierādījumus par šaušanu un ievainotajiem," tviterī norāda policija, piebilstot, ka notikuma vietā joprojām ir policisti, kuri turpina pārmeklēt apkārtni. Policija arī pateikusies iedzīvotājiem par sapratni un atbalstu.


Vairāki sociālo tīklu lietotāji arī ievietojuši foto un video no notikuma vietas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!