Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Tirdzniecības centrā Polijas pilsētā Stalova Volā piektdien kāds vīrietis ar nazi sadūris vairākus cilvēkus, vēsta medijs "Euronews".

Uzbrukumā dzīvību zaudējis viens cilvēks, bet vēl septiņi guvuši ievainojumus, raksta aģentūra AP. Mirusī ir 50 gadus veca sieviete, kuras dzīvība izdzisusi slimnīcā.

Stalova Volas policijas pārstāvis aģentūrai AP atklāja, ka uzbrucējs bijis 27 gadus vecs vīrietis, kurš dzīvo Stalova Volā.

Policija skaidro, ka vīrietis cilvēkiem ar nazi uzbrucis no muguras. Tirdzniecības centra "Vivo!" apmeklētājiem gan izdevās viņu apvaldīt līdz brīdim, kad notikuma vietā ieradās policija un vīrieti aizturēja.

Šobrīd nav zināms vīrieša uzbrukuma motīvs. Sākotnējā informācija liecina, ka uzbrucējs nav bijis alkohola reibumā. Tomēr tiek veiktas asins analīzes, lai noskaidrotu, vai vīrietis nav rīkojies citu apreibinošo vielu ietekmē. Policija tomēr izslēgusi iespēju, ka uzbrucējam būtu bijuši ar terorismu saistīti motīvi.

Ievainotie nogādāti Stalova Volas, Tarnobžegas un Sandomežas slimnīcās. Seši cietušie guvuši nopietnus savainojumus, atzina amatpersonas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!