Agrāk nevienam nezināmas Maskavas rokgrupas "Muzika ļoža" ("Mūzika guļua") dalībnieki kļuvuši populāri skandāla dēļ, kas saistīts ar viņu dziesmu par "veco prīmusu". To pirmsvēlēšanu kampaņas gaismā Jevgeņija Primakova atbalstītāji iztulkojuši kā politisku. Mūziķiem nācies sastapties ar pret viņiem vērstiem draudiem, un viņu administrators tika piekauts.
Grupas direktors Jakimenko Krievijas laikrakstā "Izvestija" publicējis atklātu vēstuli, kurā teikts, ka dziesma "Starij hlam" ("Vecie krāmi") nekādā ziņā nav saistīta ar Primakova politisko tēlu.

"Un klusi vecais prīmuss sapņus redz, bet tajos viens vienīgs māns - tu vēlējies būt vajadzīgākais no visiem, bet nu - tiec izmests kā grabaža veca," tieši šie vārdi, uzsvēra Jakimenko, izsaukuši anonīmu klausītāju naidu, kas sevi nosaukuši par Primakova atbalstītājiem.

"Mēs, Primakova atbalstītāji, nevienam neļausim izturēties pret Jevgeņiju Maksimoviču bez viņam pienācīgās cieņas," sarunā pa tālruni direktoram sacīja kāds cilvēks, kurš savu vārdu nenosauca.

Jakimenko sacīja, ka 3.decembrī viņu piekāvuši nepazīstami cilvēki viņa paša mājas kāpņu telpā. Un viņš šo incidentu saista ar negaidīto zvanu.

Direktors visu grupas mūziķu vārdā ar laikraksta starpniecību vērsās pie politiskā bloka "Tēvzeme - Visa Krievija" vadītāja Primakova ar lūgumu mainīt savu "atbalstītāju" domas. Jakimenko paziņoja, ka grupas "Muzika ļoža" dziesmas teksts nekādā ziņā nav saistīts ar politiku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!