Foto: Shutterstock
Našķis aukstajam galdam – olu krēms, tas pats, ko liek pildītajās olās, bet šoreiz – uz krekeriem!

::recepte::

Olas ar dakšiņu rūpīgi saspaida.

Olu masu saputo ar majonēzi vai skābo krējumu, sinepēm, sāli un pipariem.

Krēmu ar tējkaroti liek uz sāļajiem cepumiem.

Rotā ar ikriem.

25Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

3 gab.cieti vārītas olas3 ĒKProvansas majonēze vai biezs skābais krējums1 TKsinepes sāls1 šķipsnamalti melnie pipari

Sagatavošana

1

Olas ar dakšiņu rūpīgi saspaida.

2

Olu masu saputo ar majonēzi vai skābo krējumu, sinepēm, sāli un pipariem.

3

Krēmu ar tējkaroti liek uz sāļajiem cepumiem.

4

Rotā ar ikriem.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!