::recepte::
Olas ar dakšiņu rūpīgi saspaida.
Olu masu saputo ar majonēzi vai skābo krējumu, sinepēm, sāli un pipariem.
Krēmu ar tējkaroti liek uz sāļajiem cepumiem.
Rotā ar ikriem.
25Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
3 gab.cieti vārītas olas3 ĒKProvansas majonēze vai biezs skābais krējums1 TKsinepes sāls1 šķipsnamalti melnie pipari
Sagatavošana
1
Olas ar dakšiņu rūpīgi saspaida.
2
Olu masu saputo ar majonēzi vai skābo krējumu, sinepēm, sāli un pipariem.
3
Krēmu ar tējkaroti liek uz sāļajiem cepumiem.
4
Rotā ar ikriem.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit