Foto: Reuters/AFP/AP/Scanpix/LETA

Vismaz 14 koncerta "Backstreet Boys" apmeklētāji ir ievainoti Oklohomas štatā ASV, vētras dēļ sabrūkot koncerta vietas metāla konstrukcijām, vēsta "CNN".

Pasākuma vietas darbinieki sāka evakuēt cilvēkus, kad parādījās lietus un vējš, kas sasniedza 31-35 metrus sekundē, apgāžot koncerta ieejas vietas stiprinājumus un traumējot netālu stāvošos cilvēkus.

Visi ievainotie cilvēki ir nogādāti slimnīcā, līdz šim divi cilvēki no slimnīcas izrakstīti.

"WinStar World Casino and Resort" bija paredzēts notikt grupu "98 Degrees" un "Backstreet Boys" koncertiem, taču tos atcēla slikto laikapstākļu dēļ. Tāpat bija paredzēts, ka koncertu apmeklēs ap 12 tūkstošiem cilvēku. Pasākuma vietas pārstāve Kima Koča Tomsone medijam norādījusi, ka darbinieki ir sākuši evakuēt cilvēkus pēc zibens spēriena pavisam netālu. Taču vismaz 150 apmeklētāju "darbinieku brīdinājumu nedzirdēja".

Kāda notikušā aculieciniece medijam apliecinājusi, ka vairāki cilvēki aizvesti ar ātrās palīdzības mašīnām, savukārt "dažiem bija apsaitētas galvas, taču viņi varēja pastaigāt".

Arī citi apmeklētāji dalās ar notikuma gaitu:

Grupa norādījusi, ka koncerts tiks pārcelts un izteikusi nožēlu par šo notikumu. "Mēs nevienu nevēlējāmies pakļaut briesmām," teikts sociālajā tīklā "Twitter" izplatītajā grupas paziņojumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!