Dienvidkarolīnas štata pilsētā Andersonā piektdien agri no rīta atrasta divus mēnešus pazudusi sieviete, kura tajā brīdī bija saķēdēta kā suns un ieslodzīta metāla konteinerā, vēsta portāls "usatoday".

Kela Brauna esot nolaupīta un sagūstīta pirms vairāk nekā diviem mēnešiem, bet piektdien agri no rīta policija 30 gadus veco sievieti atrada. Kopā ar viņu tika sagūstīts arī viņas dzīves biedrs Čārlzs Kavers, bet viņš joprojām nav atrasts.

Lietas izmeklētāji medijiem atzina, ka, visticamāk, darīšana šeit ir ar sērijveida slepkavu. Aizdomās tiek turēts Tods Kristofers Koleps, kurš dzīvo 15 kilometrus no vietas, kur tika atrasta Brauna.

Koleps 15 gadu vecumā tika apsūdzēts par izvarošanu, draudot 14 gadus vecai meitenei ar ieroci. Pēc tam viņš tika ievietos Arizonas štata seksa noziedznieku sarakstā, taču Dienvidkarolīnas štatā viņu vairs nevarēja atrast starp reģistrētajiem seksa noziedzniekiem.

Braunas tuvi draugi esot liecinājuši, ka viņa esot strādājusi pie Kolepa par apkopēju, bet tad viņš piedāvāja viņai un Kaveram izīrēt māju. Pēc tam viņi abi pazuda, teikts liecībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!