Vīrietis un vairākas sievietes, kas apvienojušies grupā "The Welcomed Consensus" ("Vēlamā vienprātība"), piedāvā treniņnodarbības visiem interesentiem, kas vēlas apgūt pavedināšanas metodes un sasniegt stundu ilgu orgasmu.
"Šajā kultūrā ir maz vietu, kur cilvēki varētu mācīties pagarināt savu orgasmu," savā mājas lapā raksta grupas partneri. "Mēs piedāvājam šādu vietu."

Taču Ervans Deivons par grupas "treniņprogrammām", kas vairākus gadus tikušas rīkotas Sanfrancisko un tās apkārtnē, ir citādās domās. Viņš to sauc par sutenerismu, prostitūciju un savešanu.

Deivons, kurš apgalvo, ka samaksājis "Vienprātībai" vairāk nekā 136 000 dolāru skaidrā naudā un akcijās, iesūdzējis grupu tiesā, pieprasot atdot viņam naudu, kā arī pārtraukt grupas darbību.

"The Welcomed Consensus" instruktori atzīst, ka savas "izpētes" ietvaros savā starpā uztur atklātas un brīvas dzimumattiecības. Pēc Deivona tiesas prasībā teiktā, viņi nodarbību laikā nelikumīgi iesaista dzimumattiecībās arī savus klientus. Dažas no šīm nodarbībām, kurās klientiem bija jādzīvo ar saviem instruktoriem, izmaksājušas vairākus tūkstošus dolāru.

"The Welcomed Consensus" advokāts noliedza, ka instruktori iesaistījuši grupā savus skolniekus.

Grupas dvēsele acīmredzot ir "R.J" - kurš tajā ir vienīgais vīrietis. Tiesas prasībā viņš figurē kā Roberts Testermans.

Tiesas prasībā minētas arī piecas sievietes, lai gan grupas mājas lapā ir tikai trīs sieviešu biogrāfiju dati.

Deivona prasībā nav teikts, par ko viņš seksa speciālistu grupai samaksājis naudu un vai viņš bijis grupas mācekļis.

Instruktores mājas lapā atzīst, ka visas viņas gulējušas ar R.J.

"Tās ir manas labākās draudzenes, mans glābiņš, manas esības jēga," savā autobiogrāfijā raksta R.J. "Vienu lietu es zinu skaidri - sievietes vēlas piedzīvojumus, un trīm no viņām tie nepieciešami ļoti daudz, un dzīve kopā ar šiem cilvēkiem, seksa kursu pasniegšana un attiecības to sniedz lielā daudzumā."

Grupa mājas lapā arī atzīst, ka tās kursiem ir seksuāls raksturs un ka apmācāmajiem esot atļautas dzimumattiecības arī ar grupas instruktoriem.

Par 450 dolāriem māceklis var iziet kursu "Jutekliskuma piedzīvojumi", kas esot partneriem domāta "jutekliskuma laboratorija".

par 19 000 dolāriem tiek piedāvāts divas nedēļas ilgs "Intensīvais iesvētīšanas kurss". Šajā kurā apmācāmie dzīvo kopā ar instruktoru, kas ar dažādu metožu palīdzību māca viņus sasniegt jutekliskuma kalngalus.

Par 200 dolāriem iespējams pavadīt "Intīmo stundu" divvientulībā ar instruktoru.

Visdārgākā ir "Apstiprinājuma programma", kas maksā 310 000 dolārus, taču par to nekāda konkrētāka informācija mājas lapā netiek sniegta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!