Foto: Shutterstock

Krievijas kūrortpilsētas Soču pansionāta sargs no iestādes nozadzis krēslu, kurā iestādes direktors bija paslēpis 100 tūkstošus eiro, atsaucoties un telekanālu "Rossija 24", vēsta "Newsru.com".

Direktors kāda krēsla polsterējumā bija iešuvis banknošu žūksni. Iestājoties ziemai, liekie krēsli tika noglabāti noliktavā, bet, tiklīdz pansionāts sācis gatavoties atpūtnieku uzņemšanai, darbinieki konstatējuši, ka trūkst dažu krēslu. Viena no trūkstošajā mēbelēm bijusi arī tā, ko vadītājs bija izvēlējies par savu slēpni.

Viņš nolēmis nevērsties policijā, bet gan noziegumu atrisināt pats. Saskaņā ar medija vēstīto direktors sācis aktīvu izmeklēšanu, kas pamatīgi pārsteidzis darbiniekus, jo krēsliem to pamatīgā gadu skaita dēļ īpašas vērtības nebija.

Galu galā zagli izdevies atklāt ar melu detektora palīdzību. Izrādījies, ka viens no apsargiem krēslus izmantojis savas vasarnīcas iekārtošanai. Viņam neesot bijusi ne jausma par slēptuvi. Tiesa gan, mediji neprecizē, kā pansionāta direktora noslēpums galu galā nācis gaismā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!