Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas tiesā šonedēļ nopratināti trīs vīrieši, kas aizturēti pagājušā gada septembrī pazudušās latvietes Agneses Kļaviņas lietā, vēsta Spānijas mediji.

30 gadus vecā Agnese Kļaviņa pēdējo reizi redzēta 6.septembrī ap plkst.6 naktsklubā "Aqwa Mist" Marveljas pilsētā.

Pēc Spānijas mediju vēstītā, aculiecinieki Kļaviņu redzējuši automašīnā pametam klubu.

Jaunās sievietes draugi, satraukti, ka ar viņu neizdodas sazināties, pēc dažām dienām devās uz viņas dzīvokli un atklāja, ka viņa tajā nav bijusi. Taču mājoklī vēl joprojām atradās Kļaviņas pase, kredītkartes un citi personīgie dokumenti.

Spānijas policija aizturējusi trīs vīriešus, kuri 6.septembra naktī arī atradās naktsklubā "Aqwa Mist", vēsta laikraksts "The Olive Press".
Divi no aizturētajiem ir Lielbritānijas pilsoņi - Džordžs Beslijs Kapers un Kregs Porters.

Kā vēsta Spānijas mediji, Džordža Kapera tēvs ir Spānijas policijai labi zināms britu bandīts Frenks Kapers, kurš aktīvi darbojas Marveljā. Savukārt Porters strādā Kapera grupējumā.

Videonovērošanas kameru ierakstos redzams, ka nākamajā naktī pēc Agneses pazušanas Džordžs Kapers, Porters un trešais vīrietis nes lielu, smagu somu uz jahtu, kas pieder Frenkam Kaperam.

Porters iepriekš atzinies, ka atradies automašīnā ar Agnesi naktī, kad viņa pazuda. Taču viņš apgalvo, ka aizmidzis pirms Kapers meiteni aizvedis uz mājām.

Spānijas policija martā konfiscēja Franka Kapera jahtu, kur noņemti materiāli DNS analīzēm. Pārbaužu rezultāti publiski nav izziņoti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!