Foto: AP/Scanpix

Kolorado štatā ASV arestēti divi studenti, kuri savu profesoru un kursabiedrus pacienājuši ar marihuānu saturošu kūku. Profesoram un diviem studentiem pēc cienasta nogaršošanas bija nepieciešama medicīniskā palīdzība, pirmdien vēsta raidsabiedrība "Sky News".

Incidents noticis Kolorado Universitātē "pārtikas pasniegšanas dienā". Policija uz augstskolu izsaukta pēc tam, kad kādam vārdā nenosauktam vēstures profesoram bijusi nepieciešama mediķu palīdzība reiboņu un samaņas zaudēšanas dēļ, tāpat hospitalizēti arī divi studenti. Vēl vairāki audzēkņi sūdzējušies par sliktu pašsajūtu.

Aizdomās par narkotiskās kūkas iebarošanu aizturēts 21 gadu vecais Tomass Rikardo Kuninghams un 19 gadus vecā Marija Elizabete Esa. Jauniešiem izvirzītas apsūdzības otrās pakāpes uzbrukumā, ziņo "Sky News". Vietējie mediji norāda, ka pasniedzējs un studenti no veselības problēmām ir atguvušies.

"Ikviens, kurš domā, kas tas bija gudri, ikviens, kurš domā, ka tas bija smieklīgi, saskarsies ar diezgan smagām sankcijām," vietējā radiostacijā paziņoja Kolorado Universitātes pārstāvis Bronsons Hiliards.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!