Supermodele Reičela Hantere atzinusi, ka jau septiņus mēnešus nav baudījusi seksu, un aicinājusi arī savu bijušo vīru Rodu Stjuartu kļūt mazliet atturīgākam.
30 gadus vecā Reičela ieteikusi 55 gadus vecajam dziedātājam kādu brīdi atpūsties no blondīņu aplidošanas, lai tiktu pāri viņu laulības izjukšanai.

Hantere saka: "Rods, protams, ir krietni papriecājies. Viņš savu ir dabūjis."

"Viņam ir bijušas tuvas attiecības ar septiņām sievietēm - Kaprisu, Andželiku Bridžesu, Šenonas Tvīdas māsu, Kimberliju Hefneri un citām. Neesmu greizsirdīga, taču domāju, ka ir ļoti svarīgi kādu laiku padzīvot vienam, lai spētu atsākt attiecības," uzskata Stjuarta bijusī sieva.

"Man patīk attiecības, bet tām ir vajadzīgs laiks. Esmu dzīvojusi celibātā septiņus mēnešus. Es gaidu īsto vīrieti, ar kuru man saskanētu. Tam jābūt cilvēkam, kas rada zināmu noskaņu," saka Reičela.

Modele arī atzina, ka pēc šķiršanās no Stjuarta viņai bijis īslaicīgs romāns, taču viņa to nožēlojot. Atgriešanās pie Stjuarta esot izslēgta: "Es mīlu Rodu un vienmēr mīlēšu. Viņš ir burvīgs puisis. Taču atgriešanās nenotiks."

Sarunā ar amerikāņu radio dīdžeju Hovardu Sternu Hantere izklāstījusi prasības savam nākamajam vīrietim: "Man nepieciešams īsts vaislinieks. Trīsdesmit gados sieviete sasniedz seksualitātes briedumu. Esmu nocietusies un gatava "netīrajiem trīsdesmit". Es apprecējos 21 gada vecumā, un tagad vēlos izbaudīt to, ko nepaguvu pēc 20 gadu sasniegšanas."

Reičela arī paziņoja, ka labprāt pozētu kaila fotogrāfam, lai veicinātu savu aktrises karjeras augšupeju. Tomēr viņa izslēdza iespēju, ka varētu fotografēties lezbiska satura attēliem.

Hantere un Rods dzīvo atsevišķi jau kopš pagājušā gada, taču šķiršanās pieteikumu vēl neviens no viņiem nav iesniedzis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!