Foto: AP/Scanpix

ASV Teksasas štatā kādā mājā ir nošauti astoņi cilvēki, un viņu slepkavībā ir apsūdzēts vīrietis, kurš pirms aizturēšanas iesaistījās apšaudē ar policiju, svētdien paziņoja vietējās amatpersonas.

Ložu caururbtos sešu bērnu un divu pieaugušo līķus, no kuriem daudzi bija saslēgti rokudzelžos, sestdien atrada policisti trīs guļamistabās mājā pie Hjūstonas pilsētas.

Policisti ieradās notikuma vietā pēc upuru radinieku izsaukuma. Kad policisti pa logu ieraudzīja viena bērna līķi un mēģināja iekļūt mājā, tajā esošais Deivids Konlijs atklāja uguni uz policistiem, bet pēc stundas padevās.

48 gadus vecais Konlijs bija nogalinātās Valērijas Džeksones bijušais civilvīrs. 40 gadus vecā Džeksone dzīvoja šajā mājā, kur viņa tika nogalināta kopā ar savu vīru Deveinu Džeksonu un bērniem vecumā no sešiem līdz 13 gadiem. Domājams, ka vecākā nošautā bērna tēvs bija Konlijs, sacīja policijas izmeklētājs.

Slepkavas rīcības motīvs var būt saistīts ar viņa un Džeksones strīdu.

Konlijam jau no 1988.gada ir bijušas darīšanas ar policiju dažādu likumpārkāpumu dēļ. Pēdējo 15 gadu laikā viņš vairākkārt bija draudējis un uzbrucis Džeksonei, bet pagājušajā mēnesī tika apsūdzēts uzbrukumā vienam Džeksonu ģimenes loceklim.

Konlijam ir izvirzītas trīs apsūdzības slepkavībās, un viņš ir apcietināts bez iespējas tikt atbrīvotam pret drošības naudu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!