Foto: Privātais arhīvs

Kāds saķēpājis ASV Teksasas štata pilsētiņas Romnijas ceļa zīmi ar tās nosaukumu, pa virsu uzrakstot tagadējā ASV prezidenta Baraka Obamas vārdu, piektdien lasāms laikraksta ”Dallas Morning News" interneta vietnē.

Nelielās pilsētiņas ceļa zīme ar krāsu nopūsta naktī uz trešdienu, Romnijas nosaukumu aizpūšot ar vārdu Obama. Atbildīgie Teksasas Transporta departamenta darbinieki trešdien sabojāto ceļazīmi noņēmuši un tās vietā pēc šerifa pieprasījuma tiks uzstādīta jauna zīme ar pareizo uzrakstu.

”Šerifa departaments sazinājās ar Transporta departamentu, ziņojot par vandālismu un liekot saķēpāto zīmi nekavējoties noņemt,” laikrakstam bilduši departamenta pārstāvji, norādot, ka jaunas zīmes izgatavošana ir ierasta prakse, kad tā cieš vandāļu uzbrukumā.

Pagaidām gan vietā jauna zīme nav uzstādīta, to izdarīs tuvākajā laikā.

Jau vēstīts, ka ASV notiek prezidenta vēlēšanu priekšvēlēšanu kampaņas. Prezidenta vēlēšanas ASV notiks 6.novembrī un šobrīd divi spēcīgākie kandidāti uz tām ir pašreizējais prezidents Obama un Bijušais Masačūsetsas štata gubernators Mits Romnijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!