Dženovā zem sabrukušā tilta drupām atrastas vēl trīs cilvēku mirstīgās atliekas, kā arī sestdienas vakarā slimnīcā viens cietušais smago traumu dēļ nomira, vēsta ziņu aģentūra AP.

Mirušais bijis rumāņu autovadītājs, kas slimnīcā tika ievietots ar nopietnām galvas un krūškurvja traumām. Ārsti viņu raksturo kā vissmagāk ievainoto no visiem izdzīvojošajiem cilvēkiem, kas guva traumas, sabrūkot Dženovas tiltam. Slimnīcā ir vēl citi ievainotie.

Dženovas prefektu birojs nav apstiprinājis Itālijas ziņu aģentūras "ANSA" rīcībā esošo neoficiālo informāciju, ka traģēdijas vietā atrastās trīs mirušo atliekas glābēji atrada pagājušajā naktī.

Medijs ziņo, ka mirušie atradās mašīnā, kas bijusi saspiesta zem liela tilta betona bloka. Visi trīs esot bijuši ģimenes locekļi, to vidū arī bērns.

Iepriekš Itālijas radio vēsta, ka atrasts 30 gadīga vīrieša ķermenis, kas mirušo skaitu palielina līdz 42 upuriem, tomēr arī šo informāciju Itālijas prefektu birojs nevarēja oficiāli apliecināt.

Divi cilvēki joprojām tiek uzskatīti par pazudušiem, taču glābšanas darbi negadījuma vietā turpinās.

Kā ziņo "BBC", Itālijas prezidents Serdžo Matarella un Itālijas premjerministrs Džuzepe Konte sestdien piedalīsies bēru ceremonijā, kurā apglabās 18 upurus. Vairākas ģimenes gan ir atteikušās apmeklēt šo publisko pasākumu, tā vietā ieturot daudz noslēgtākas bēres citur Itālijā. Sestdiena Itālijā ir pasludināta par sēru dienu.

Kā ziņots, otrdien ziemeļrietumu pilsētā Dženovā sabruka tilts, kur no aptuveni 45 metru augstuma nokrita desmitiem automašīnu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!