Foto: AFP/Scanpix

ASV naktī no trešdienas uz ceturtdienu notikusi apšaude Helovīna balītes laikā Dienvidkalifornijas Universitātē (USC) Losandželosā. Vismaz četri cilvēki incidentā ir ievainoti, vēsta raidsabiedrība BBC.

Apšaude universitātes pilsētiņā notikusi ap 23:30 pēc vietējā laika. Policija ziņo, ka incidentā ir cietušie. Trīs no tiem esot viegli cietuši, bet ceturtais guvis nopietnus ievainojumu. Vismaz viens uzbrukuma sarīkošanā aizdomās turētais ir arestēts, vēsta BBC.


Vadība ir slēgusi universitātes kompleksu un brīdināja studentus turēties tālāk no šaušanas vietas, kad parādījās pirmās ziņas par incidentu. Universitātes Sabiedriskās drošības departaments brīdināja studentus palikt iekštelpās un nevērt vaļā durvis svešiniekiem. Aculiecinieki stāsta, ka cilvēku pūļi pamet galveno kompleksa ēku.

”Visi sāka skriet. Es redzēju kājā sašautu puisi, kurš kliboja un sauca pēc draugu palīdzības,” kādu aculiecinieku citē laikraksts ”Los Angeles Times”.

2008. gada Helovīna ballītes laikā pie Dienvidkalifornijas Universitētes pilsētiņas trīs reizes kājā sašāva sprinteri Brišonu Nellumu, kurš 2012. gadā Londonas Olimpiskajās spēlēs ieguva sudraba medaļu 4x100 metru stafetē, norāda BBC.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!